Bolt.Earth en Bafang: de toekomst van elektrische tweewielers krijgt vorm

In een revolutionaire ommezwaai voor de sector van elektrische tweewielers slaan Bolt.Earth en Bafang de handen in elkaar om een volledige oplossing te bieden voor OEM’s van elektrische tweewielers. Deze samenwerking belooft OEM’s te voorzien van ongeëvenaarde gebruikerservaringen, wat zal zorgen voor een revolutionaire transformatie in het landschap van de mobiliteit.

Bafang, die alom vermaard is voor haar technisch nauwkeurige motoren voor elektrische voertuigen, motorbesturingseenheden, batterijen, batterijbeheersystemen en voertuigbesturingseenheden ontworpen voor elektrische fietsen en elektrische motorfietsen, staat borg voor een ongeëvenaarde hardware-expertise. Hun niet-aflatende inzet voor prestaties en betrouwbaarheid verzekert dat OEM’s op een stevige grondslag voor hun voertuigen kunnen rekenen.

T&D is een geregistreerd merk van Bafang Electric, gevestigd in Suzhou, in China.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Source Link