Rubicon doet vervolginvestering in EasyGo

Via haar activabeheeractiviteit( “ Rubicon AM ”) maakt Rubicon Capital counsels met genoegen bekend dat het nog eens 15,5 aandelenbelangen heeft verworven in Erapid Charger Company Limited, dat verhandelt als “ EasyGo ”. Hiermee bereikt de totale investering van Rubicon AM in EasyGo meer dan 50.
EasyGo is de snelst groeiende en grootste particuliere provider van laadpuntoplossingen voor Elektrische Voertuigen( “ EV ”) van Ierland. Haar oplaadnetwerk biedt toegang tot meer dan4.000 oplaadpunten in1.500 locaties in Ierland en Noord- Ierland, toegankelijk via de EasyGo- app die momenteel meer dan58.000 geregistreerde abonnees telt.

In oktober kondigde EasyGo een kapitaalstijging van€ 30m aan van Aviva Investors, die gebruikt zal worden om de ontplooiing van snelle opladers in Ierland verder uit te bouwen, waardoor 60 nieuwe jobs ontstaan.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Source Link